images category4

ПРЕДИМСТВА:

  • Високата температура отваря порите на материите и позволява на сухата пара да почисти в дълбочина.
  • Металните повърхности изсъхват много бързо ,след което са готови заупотреба.
  • Минималното съдържание на вода в сухата пара предотвратява появата на ръжда или корозия.

Съдържанието на вода в сухата пара е под 6%.Това позволява на машината със суха пара да обработна всякакви повърхности- дърво, метал, текстил, керамични повърхности ,както и ел.уреди.

Уникалното при почистването със суха пара е ,че тя унищожава напълно всякакви микроби, бактерии и вируси без да използва никакви химикали. Това прави почистването с суха пара изключително подходящо за хора с алергии, астма или чувствителност към препарати.

Многобройните приставки и аксесоари на машината за суха пара я правят с много широко приложение- всякакъв вид гранитогрес, настилки от естествен камък ,дърво, мека мебел, матраци , фурни, керамични повърхности, килими,пътеки,огледала и т.н.

Сухата пата прониква в порите а също така и в пукнатини и цепнатини, което я прави изключително ефективна при почистването на мухъл,плесен и бактерии,както за почистване на подови настилки,санитарни помещения, хладилници, фурни .

 

4 ПРИЧИНИ ДА ИЗПОЛЗВАМЕ ПОЧИСТВАНЕ С ПАРА

1. Почистване без химикали

Тъй като при почистването със суха пара се използва само вода и топлина, почистването и дезинфекцията на вашия дом никога не е било толкова щадщо към околната среда. Смятате ли, че е добре да си направите сандвич върху маса или кухненски плот, който преди това е бил почистен с отрова?Използвайки почистване на пара, вие не само премахвате натрупаните химикали от предишни почиствания (особено за децата и домашните любимци, който прекарват повечето си време на пода ), но и да се намали замърсяването с химикали на водата, която от канализацията на вашия дом се причиства и след това отнова се връща във водопреносната мрежа.

2. Преминаване на друго ниво в почистването

Почистването с пара ще надмине вашите очаквания. Сухата пара ще почисти неща, който вие сте избягвали да почистите в продължение на години.

3. Вие ароматизирате и едновременно дезинфекцирате повърхностите

От бани и мазета, до мокети, ел.уреди, фурни и дори решетката на вашето барбекю. 

4. Премахва бактериите

Бактериите, вирусите и плесента са невидими за нашето око, но са едни от най-опасните за нашето здраве. Те могат да доведат до редица заболявания, алергии и инфекции. Когато почиствате със суха пара, молекулите проникват в порите на повърхностите и отстраняват цялата мръсотия и бактерии, които са се събрали в тях. Молекулите на парата са толкова силни, че те изкарват бактериите като Е.Коли и Саломонела от повърхностите, но те ги и убиват. Кажете довиждане на инфекциите и бактериите във вашия дом.

 

"Използваме почистването с пара за офиса, но и за дома. Ефективно е и за двете локации. Вкъщи предимно заради децата и кучето, а в офиса заради множеството хора и с цел предпазване от вируси."
Кирил Денчев, Смайли Нет ЕООД
"Nture clean ми показа почистването с пара при едно от посещенията си. Изненадах се от резултата. Домът ми никога не е бил толкова чист и свеж."
Таня Арнаудова, физ. лице

КАЧЕСТВО, КОНТРОЛ И НИСКИ ЦЕНИ

Nature Clean предлага обслужване и консултации на частни и бизнес клиенти Нашият сплотен екип се занимава с професионално почистване и смятаме, че можем да Ви предложим високо качество на достъпни цени. Изберете нас!

Контакти

Свържете се с нас за индивидуална цена и договаряне на час за посещение

София, България

info@nature-clean.eu

P: 0877 698 588