Предлагаме Ви да почистим вашия дом бързо, качествено и на ниски цени. За по-голямо удобство сме оформили услугите си в пакети, които можете да поръчате еднократно или чрез абонамент.

Абонаментно почистване

Цените за почистване при абонаментно обслужване са от 0,50лв.m2 при минимум 2 бр. посещения на месец, независимо от поръчания пакет.

Еднократно почистване

Пакет Клийн Включва цялостно почистване на трапезария, кухня (включително прилежащите ел. уреди), баня, тоалетна, спалня, коридор, тераса и сервизно помещение. Използваме професионални почистващи препарати. 1,90 лв/кв.м

Пакет Eco Включва услугите предствени в пакет „Клийн“ , но почистването се извършва с екологични препарати разграждащи се над 85%. 2,50 лв/кв.м

Пакет Deluxe Включва услугите, представени в пакет „Клийн”, като в цената е включено пране на мека мебел, матрак, килим и измиване на прозорци – двустранно. 2,90 лв/кв.м

 

"Много сме доволни от сътрудничеството си с Nature-clean. Разчитаме на тяхните услуги от няколко години и винаги срещаме професионализъм, страхотни резултати и коректно отншение."
Диляна Найденова, Кети Корпорейшън ЕООД
"Nature-clean се справят с всяко предизвикателство, което им отправя. Изненадват ме с перфектни резултати винаги. Ще продължа да разчитам на тях."
Мартин Кирилов, Сити вю

КАЧЕСТВО, КОНТРОЛ И НИСКИ ЦЕНИ

Nature Clean предлага обслужване и консултации на частни и бизнес клиенти Нашият сплотен екип се занимава с професионално почистване и смятаме, че можем да Ви предложим високо качество на достъпни цени. Изберете нас!

Контакти

Свържете се с нас за индивидуална цена и договаряне на час за посещение

София, България

info@nature-clean.eu

P: 0877 698 588